Megható videó: Koszorú került a pályára, ahol Fehér Miklós szíve megszűnt dobogni - felállva tapsoltak a stadionban

Fehér Miklós halálának 20. évfordulóján ott tartottak megemlékezést, ahol az egykori válogatott csatár összeesett és életét veszítette. 
Csakfoci.hu 2024. február 12., hétfő 8:18
Fehér Miklós halálának 20. évfordulóján ott tartottak megemlékezést, ahol az egykori válogatott csatár összeesett és életét veszítette. 
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 12., hétfő 8:18

Fehér Miklós 20 éve, 2004. január 25-én hunyt el a Guimaraes-Benfica portugál bajnoki közben, mindössze 24 évesen. A két csapat vasárnap találkozott a Primeira Ligában és a tragédia helyszínén emlékeztek meg az egykori támadóról.

Arra a pontra helyeztek el egy koszorút a játékosok az Estádio D. Afonso Henriquesben - a Benfica világbajnok csapatkapitánya, az argentin Nicolas Otamendi vezetésével - ahol Fehér összeesett és hiába próbálták meg többször is újraéleszteni, a kórházba szállítást követően elhunyt.

A csapatok és a szurkolók felállva tapsolva emlékeztek meg Fehérről, miközben a guimaresi stadion kivetítőjén is megjelent a csatár képe. A találkozó egyébként 2-2-s döntetlennel ért véget, a Benfica a lefújás előtt nem sokkal egyenlített.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz