Fotó: dailystar.co.uk

Megette a kutya a kupadöntőre szóló jegyet, Facebookon árulja házi kedvencét a drukker

Rudy, a Golden Retriever hatalmas szívfájdalmat okozott gazdájának.
Nyikes Zoltán 2023. február 20., hétfő 22:01
Fotó: dailystar.co.uk
Rudy, a Golden Retriever hatalmas szívfájdalmat okozott gazdájának.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 20., hétfő 22:01

Borzalmas hétvégéje volt Alan Carlingnak, akinek a kedvenc csapata, a Newacastle 2-0-ra kikapott a Liverpool elleni Premier League-rangadón, ám itt még nem ért véget a rémálom. A Szarkák szurkolója miután hazatért, arra lett figyelmes, hogy kutyája széttépte a Ligakupa-döntőre szóló jegyet, amit postai úton kézbesítettek számára egy levélben - írja a Daily Star.

– Rudy úgy gondolta, hogy megnevettet azzal, hogy megeszi a Wembleybe szóló jegyeket, amiket postán kézbesítettek, amíg nem voltam otthon. Kutya eladó, 5 fontért – írta közösségi oldalán a drukker, a házi kedvence eladásáról szóló részt állítólag csak viccből.

Az Angol Ligakupa-döntőt vasárnap rendezik a Wembleyben, a finálé két résztvevője a Manchester United és a Newcastle lesz - egyelőre úgy tűnik, hogy Alan Carling nélkül.


Fotó: dailystar.co.uk
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz