Fotó: dailystar.co.uk

Megette a kutya a kupadöntőre szóló jegyet, Facebookon árulja házi kedvencét a drukker

Rudy, a Golden Retriever hatalmas szívfájdalmat okozott gazdájának.
Nyikes Zoltán 2023. február 20., hétfő 22:01
Fotó: dailystar.co.uk
Rudy, a Golden Retriever hatalmas szívfájdalmat okozott gazdájának.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 20., hétfő 22:01

Borzalmas hétvégéje volt Alan Carlingnak, akinek a kedvenc csapata, a Newacastle 2-0-ra kikapott a Liverpool elleni Premier League-rangadón, ám itt még nem ért véget a rémálom. A Szarkák szurkolója miután hazatért, arra lett figyelmes, hogy kutyája széttépte a Ligakupa-döntőre szóló jegyet, amit postai úton kézbesítettek számára egy levélben - írja a Daily Star.

– Rudy úgy gondolta, hogy megnevettet azzal, hogy megeszi a Wembleybe szóló jegyeket, amiket postán kézbesítettek, amíg nem voltam otthon. Kutya eladó, 5 fontért – írta közösségi oldalán a drukker, a házi kedvence eladásáról szóló részt állítólag csak viccből.

Az Angol Ligakupa-döntőt vasárnap rendezik a Wembleyben, a finálé két résztvevője a Manchester United és a Newcastle lesz - egyelőre úgy tűnik, hogy Alan Carling nélkül.


Fotó: dailystar.co.uk
Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz