Megerősítve: Kalmár egyre közelebb új klubjához - részletek is kiderültek

Így igazolná le Szabics csapata - Győr közelsége is döntő lehet.
Dudás Gábor 2017. január 19., csütörtök 7:54
Így igazolná le Szabics csapata - Győr közelsége is döntő lehet.
Szerző: Dudás Gábor 2017. január 19., csütörtök 7:54

Németországban megerősítették a csakfoci.hu szerdai hírét, mely szerint Kalmár Zsolt Ausztriába igazolhat a német Bundesligában szereplő és ott a második helyen álló RB Leipzig csapatától.

 

Ahogy írtuk, a Szabics Imrét a szakmai stábban foglalkoztató Sturm Graz lehet az új csapata, és az rblive.de cikke szerint az osztrákok első körben másfél évre, kölcsönben szerződtetnék a 21 éves, 7-szeres magyar válogatott középpályást, de opciós joguk is lehet a végleges megszerzésére.

A portál szerint a Sturm a nemrég távozott és Koppenhágába igazolt karmesterét, a szerb-macedón Uros Maticot pótolná a magyar játékossal. A cikk szerint Kalmár választása azért is eshet az osztrák csapatra, mert Graz mindössze 200 kilométerre fekszik szülővárosától, Győrtől.

{div class:widget-box}{module Lájkolj minket!}{/div}A graziak sportigazgatója, Günter Kreissl egyelőre nem kívánta kommentálni honlapunk és a németek értesülését.

- Nem kívánjuk kommentálni a híreket. Amint hivatalossá válik bármi, arról azonnal beszámolunk – mondta szűkszavúan.

Elköszönt csapatától a Diósgyőr gólerős kiszemeltje, nem kell a Fradinak a két ghánai - friss hazai átigazolási hírek

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz