Máris meg kellene szüntetni a fociban a VAR-t? - a Csakfoci olvasói így gondolják

A csakfoci.hu legutóbbi szavazásán mondhatni egyértelmű eredmény született, azaz olvasóink 70 százaléka szerint szükség van itthon is a videóbírós rendszerre, de csak akkor, ha megfelelő módosítások történnek a működésében.
Csakfoci.hu 2023. november 10., péntek 17:55
A csakfoci.hu legutóbbi szavazásán mondhatni egyértelmű eredmény született, azaz olvasóink 70 százaléka szerint szükség van itthon is a videóbírós rendszerre, de csak akkor, ha megfelelő módosítások történnek a működésében.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. november 10., péntek 17:55

A csakfoci.hu új szavazós felületén ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink hogy látják, szükség van-e a már itthon is használt VAR-rendszerre vagy meg kellene szüntetni azt a sok vitás helyzet miatt?

A négy lehetséges válasz alapján kijelenthető, hogy honlapunk követőinek többsége úgy gondolja, maradhat a videóbíró, de csak akkor, ha megtörténnek a szükséges változtatások. A válaszadók 39 százaléka szerint egyértelműbb és követhetőbb szabályokkal kellene a VAR-t tökéletesíteni, míg 31 százalék úgy vélekedik, hogy élő magyarázattal, a VAR-kocsit (szobát) élőben hallva lenne a leginkább korrekt a rendszer használata.

8 százalék gondolja úgy, hogy szűkíteni kellene a VAR-adta lehetőségeket és csak lesre, illetve a gólok visszanézésére kellene azt használni, 22 százalék szerint viszont vicc az egész és el kellene teljesen felejteni a létezését.

A legfrissebb kérdésünk viszont már a Ferencváros-Genk EKl-meccsről szól, illetve Dibusz Dénes kijelentéséről, aki szerint csapata kapott gólját egy eléggé amatőr szituáció előzte meg Mmaeé sérülését és az elhúzódó cserét illetően. A kérdést és a válaszlehetőségeket már meg is találod a csakfoci.hu címlapján, lejjebb görgetve, a "További friss hírek" alatt és az "Átigazolások" felett.

A szavazás végeredménye

Bírod a VAR-t, vagy megszüntetnéd?

Hasznos, de tökéletesíteni kellene, egyértelműbb szabályokkal - 39 %

Csak lesre, és gólvonal technológiára szabadna használni - 8%

Vicc az egész, el kellene felejteni - 22%

Élő magyarázattal a VAR-kocsit hangban is hallva korrekt lenne - 31%

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz