Már a vb-ről is hoztunk egy "tuti tippet"

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Budai László 2022. november 19., szombat 13:22
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Budai László 2022. november 19., szombat 13:22

Szombaton a holland másodosztályban a Maastricht az Almere gárdáját fogadja. A hazaiak otthon erősek, és gólképesek. A vendégek sorozatban három sikernél tartanak, tehát lendületből érkeznek az MVV otthonába. A gólváltás simán összejöhet, amelynek szorzója 1.55 körül mozog.

Maradunk Németalföldön: a listavezető Heracles alakulatához az FC Oss érkezik. Minden a hazaiak mellett szól, így megyünk az árral. Kombinált tippel támadunk: a H és over már 1.7-et ér a bukiknál!

Vasárnap megkezdődik a vébé, Katar Ecuadorral találkozik a nyitómeccsen. Óvatos kezdést várunk, azaz a szünetig nem gondoljuk, hogy eldőlnének a lényegi dolgok. A félidő X 1,9-ért mindenképpen megér egy próbát!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Olvastad már?
A FIFA-elnök durván beleszállt a Katart kritizálókba: "Amit mi, európaiak az elmúlt 3000 évben tettünk, azért a következő 3000 évben bocsánatot kell kérnünk"
Egy nappal a katari világbajnokság rajtja előtt kettős mérce alkalmazásával vádolta meg a nyugati országokat Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz