Majdnem teljes sokk lett a papírformából: Nikolicsék a hajrában mentettek pontot - videó

Nagy meglepetésre hazai pályán nem bírt a listavezető AEK Larnaca a ciprusi bajnokságban a kiesés ellen küzdő Akritas Chlorakas csapatával.
Csakfoci.hu 2023. február 10., péntek 19:00
Nagy meglepetésre hazai pályán nem bírt a listavezető AEK Larnaca a ciprusi bajnokságban a kiesés ellen küzdő Akritas Chlorakas csapatával.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 10., péntek 19:00

A 15-5-ös kapuralövései arány és a 60-40 százalékos labdabirtoklási fölény ellenére sokáig nem bírt ellenfelével az AEK Larnaca, soraiban a magyar válogatott csatárral, Nikolics Nemanjával. Sőt, az Akritas Chlorakas a 21. percben vezetést szerzett egy kontra végén, és egészen a 89. percig tartotta előnyét.

A végig a pályán lévő Nikolics a 85. percben a kapuba talált, de végül les miatt nem adták meg a gólját, öt perccel később viszont a csereként beállt északmacedón Ivan Trickovski már érvényes találatot jegyzett.

1-1 lett így a meccs végeredménye, az AEK jelenleg ötpontos előnnyel vezeti a táblázatot az egy meccsel kevesebbet játszott APOEL előtt.

A vendégek kispadján a 21 éves magyar kapus, a korábban Angliában is légióskodó Ónodi Ákos ült. A hazaiaknál pedig sérülés miatt hiányzott Gyurcsó Ádám.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz