Magyar válogatott: Visszavonult a nemzeti csapattól az egyik NL-riválisunk legrutinosabb játékosa - hivatalos

Visszavonult a nemzeti csapattól a bosnyákok 55-szörös válogatott kapusa, Ibrahim Sehic.
Póczik Dávid 2024. május 8., szerda 16:41
Visszavonult a nemzeti csapattól a bosnyákok 55-szörös válogatott kapusa, Ibrahim Sehic.
Szerző: Póczik Dávid 2024. május 8., szerda 16:41

A magyar válogatott ősszel Bosznia-Hercegovina válogatottjával is találkozik a Nemzetek Ligájában, amelynek akkor már nem lesz tagja a 35 esztendős, 55-szörös válogatott kapus, Ibrahim Sehic. A tapasztalt kapus ugyanis bejelentette, nem ölti magára többé a címeres mezt.

Marco Rossi csapata szeptember 7-én Németország vendégeként kezdi meg szereplését a Nemzetek Ligája 2024/25-ös kiírásában, majd három nappal később a másodosztályt jelentő B divízióból feljutott Boszniát fogadja. Az októberi dupla fordulóban 11-én Hollandia érkezik Budapestre, 14-én pedig a magyarok utaznak a bosnyákokhoz. A mieink ezután november 16-án Hollandiában lépnek pályára, míg 19-én hazai pályán, a németek ellen zárják a csoportkört.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz