Magyar játékos került be a FIFPro álomcsapatába

Marozsán Dzsenifer, a német válogatott magyar származású labdarúgója is bekerült a játékosok szakszervezetének (FIFPro) női álomcsapatába.
Csakfoci Admin 2018. március 9., péntek 6:30
Marozsán Dzsenifer, a német válogatott magyar származású labdarúgója is bekerült a játékosok szakszervezetének (FIFPro) női álomcsapatába.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. március 9., péntek 6:30

A csütörtökön, a nemzetközi nőnapon nyilvánosságra hozott csapatban az Olympique Lyon támadó középpályása mellett ott van a tavaly az európai szövetség (UEFA) által az év legjobbjának megválasztott holland Lieke Martens és a brazil Marta is.

Különleges érzés, hogy a játékostársak beszavaztak a legjobbak közé. Lyonba szerződésem segített, hogy még jobb labdarúgóvá váljak – nyilatkozta a Budapesten született, kettős állampolgár Marozsán.

A legtöbb szavazatot, 1251-et Martens kapta.

A FIFPro női álomcsapata

Kapus: Hedvig Lindahl (svéd, Chelsea FC)
Hátvédek: Lucy Bronze (angol, Olympique Lyon), Nilla Fischer (svéd, Wolfsburg), Wendie Renard (francia, Olympique Lyon), Irene Paredes (spanyol, Paris Saint-Germain)
Középpályások: Camille Abily (francia, Olympique Lyon), Marozsán Dzsenifer (német, Olympique Lyon), Marta (brazil, Orlando Pride)
Csatárok: Pernille Harder (dán, Wolfsburg), Lieke Martens (holland, Barcelona), Alex Morgan (amerikai, Orlando Pride)

(mti)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz