Nikolicsot a télen elvinnék a Premier League-be

Sajtóhírek szerint ajánlatot tehetnek érte januárban.
Dudás Gábor 2016. november 29., kedd 10:30
Sajtóhírek szerint ajánlatot tehetnek érte januárban.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 29., kedd 10:30

 

Meg nem erősített brit sajtóhírek szerint a Premier League-ben a 18. helyen tanyázó Hull City ismét megpróbálkozik Nikolics Nemanja (Legia Varsó) szerződtetésével.

A HITC Sport a Sunday People-ra hivatkozva azt írja, hogy a Tigrisek menedzsere, Mike Phelan személyesen nézte meg kedden a magyar válogatott csatárt klubja Borussia Dortmunt elleni, gólrekordot hozó BL-csoportmeccsén (4-8), a Signal Iduna Parkban, ahol Nikolics is betalált.

 

Hozzáteszik, hogy a támadó hosszabb ideje a Hull kiszemeltjei közé tartozik, de a nyáron végül nem siekrült leigazolniuk a 83 Legia-meccsén 50 gólt szerző csatárt.

Mint ismeretes, az előző szezonban gólkirálya és legjobb játékosa is lett Nikolics a lengyel bajnokságnak, ebben a szezonban is 14 gólnál jár, de az utóbbi hetekben nem egyszer kiszorult a kezdőcsapatból a magyar válogatott futballista.

 

A Hull City 13 meccséből csak 3-at nyert meg a bajnokságban, így jelenleg a kiesés ellen küzd. Legeredményesebb játékosa eddig a 4 gólos szélső, a skót Snodgrass, csatárai közül viszont senki nem talált be 1-nél többször az ellenfelek hálójába (Hernandez: 10 meccs/1 gól, Diomande: 10/1, Keane: 5/0, Mbokani: 5/0). Összesen 16 gólnál jár a gárda. 

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz