"Magas szinten teljesített" - Kádárt dicsérik a lengyelek

A Lech Poznan honlapja emelte ki a magyar védőt.
admin 2016. november 5., szombat 13:42
A Lech Poznan honlapja emelte ki a magyar védőt.
Szerző: admin 2016. november 5., szombat 13:42

 

Amint arról beszámoltunk, a Lech Poznan kiütéssel nyert a Ruch Chorzow ellen a lengyel bajnokság pénteki játéknapján. Kádár Tamás nagyszerű teljesítménnyel járult hozzá csapata fölényes sikeréhez, az 5-0-s sikert arató klub honlapja is kiemelte a válogatott védő játékát.

"A csapat klasszisokkal jobban játszott ellenfelénél. Védekezésben nagyon magas szinten teljesített, nem engedtek semmit a veszélyes chorzówiaknak. Ezért mindenekelőtt Kádár Tamás érdemel dicséretet” – írja a Lech honlapja, természetesen a gólzáporos győzelem után a csatárokat is méltatva.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz