Ibrahimovic és Guzmics ugyanolyan listán – érdekes párhuzam

A MU csatára és a magyar válogatott védője is főszereplője lehet a téli időszaknak.
Budai László 2016. november 11., péntek 10:40
A MU csatára és a magyar válogatott védője is főszereplője lehet a téli időszaknak.
Szerző: Budai László 2016. november 11., péntek 10:40

Az egyik lengyel honlap összegyűjtötte azoknak a klasszis futballistáknak a listáját, akik nyáron lejáró szerződésük miatt a télen már tárgyalhatnak esetleges új klubjukkal.

A TOP10-es listán ott van Zlatan Ibrahimovic, Arjen Robben vagy éppen Fernando Torres is.

A nemzetközi főszereplők után az oldal azt is megjegyzi, hogy a lengyel ligában is van számos olyan remek futballista, akik télen szabadon tárgyalhatnak kérőikkel.

Elsőként Guzmics Richárdot említik meg az őszi szezon sztárjai között. A magyar válogatott játékosa a Wisla Krakkó alapembere, 10 mérkőzést is végigjátszott klubcsapatában, és már bajnoki gólja is van. Emellett a magyar válogatott Feröer-szigetek, Svájc és Lettország elleni mérkőzésén is végig a pályán lehetett.

Guzmicsot már a nyári Európa-bajnokság után is szóba hozták több csapattal, a legközelebb a Serie A-s Pescara járt a szerződtetéséhez, ám a játékos végül maradt Lengyelországban. Könnyen lehet azonban, hogy a télen sikerül a klubváltás, főként úgy, hogy a Wislának ez az utolsó esélye, hogy pénzt kapjon a védőért.

Guzmics bajnoki gólja 1.40-nél

 
11. kolejka LOTTO EKSTRAKLASY: Wisła Płock 2:3... by Ekstraklasa

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz