Gyurcsó korábbi edzőjéhez igazolhat - ez a csapat várja

Külföldi lapértesülések szerint a magyar szélső maradhat Lengyelországban, ahol ismerős tréner csapna le rá.
Budai László 2018. január 2., kedd 15:34
Külföldi lapértesülések szerint a magyar szélső maradhat Lengyelországban, ahol ismerős tréner csapna le rá.
Szerző: Budai László 2018. január 2., kedd 15:34

A lengyel gol24.pl értesülései szerint csapatot válthat, de maradhat Lengyelországban Gyurcsó Ádám. Amint arról beszámoltunk, a Pogonnál átadólistára tették a magyar szélsőt, aki távozhat a téli átigazolási időszakban – igaz, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ingyen elengedik.

Lengyelországban úgy tudják, hogy a Wisla Krakkóban köthet ki a labdarúgó. A csapatnál nemrégiben nevezték ki azt a Joan Carrillót, akivel Gyurcsó még a Videotonnál dolgozott együtt korábban. A páros bajnoki címet is szerzett együtt az NB I-ben. Amennyiben a játékosnak - akit még másfél éves szerződés köt klubjához - sikerülne szerződést bontania, úgy a Wisla ráadásul ingyen szerezhetné meg őt. Így pedig még inkább jó üzletnek tartanák a szerződtetését.

Gyurcsó ebben a szezonban 18 bajnokin játszott, és két gólt szerzett a Pogonnál, amely az utolsó helyen áll az Ekstraklasában. Ezzel szemben a krakkói gárda a nyolcadik, éppen felsőházi rájátszást érő helyen van.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Profi szerződés
Aláírta élete első profi szerződését a 2006-os születésű Stumpf Gábor, aki az idei szezonban alapembere lett az MTK NB III-as együttesének. Stumpf télen az NB I-es csapatban is bemutatkozott a felkészülés alatt.
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
Tovább az összes átigazoláshoz