Gyurcsó: 29/0 - nem értik a lengyelek az okát

Nincs szerencséje a kapu előtt a válogatott szélsőnek, hiába a jó statisztika.
admin 2016. november 2., szerda 17:32
Nincs szerencséje a kapu előtt a válogatott szélsőnek, hiába a jó statisztika.
Szerző: admin 2016. november 2., szerda 17:32

 

Meghökkentő statisztikára hívta fel a figyelmet a lengyel Kurier Szczecinski. Gyurcsó Ádám, a Pogon Szczecin magyar válogatott játékosa próbálkozott csapatából a legtöbbször kapuralövéssel, a gól azonban eddig nem jött össze neki.

Gyurcsó próbálkozott a leggyakrabban lövéssel (29), ő találta el a legtöbbször a kaput (11), az ellenfél tizenhatosán belül ő ért legtöbbször a labdához, ennek ellenére a bajnokságban eddig nem tudott betalálni.

A Kurier szerint a magyar játékosnak javítania kell a helyzetkihasználásán, példaként említik a legutóbbi fordulóban, a Ruch ellen kihagyott ziccerét, amikor már csak a kapussal állt szemben - ugyanakkor tényként megemlítik: ő a Pogon legjobb előkészítője – a szezonban eddig öt gólpasszt adott, és további gólokban is jelentős szerepet vállalt.

Gyurcsó góltalanságától függetlenül csapatának jól megy a lengyel bajnokságban: öt forduló óta veretlen, a legutóbbi három találkozóját megnyerte, és feljött a tabella ötödik helyére. A lengyel kupában és a válogatottban már gólja is van a szélsőnek, a nemzeti csapatban a lettek ellen talált be. 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Csákvár
Új igazolás
Az elmúlt hetekben a csapattal készülő Haragos Viktor (legutóbb Honvéd) a 2024/25-ös bajnokságban az Aqvital FC Csákvárt erősíti.
Tovább az összes átigazoláshoz