Fotó: RB Leipzig

Légiósok: Szoboszlai-góllal kezdődött meg a 15-0-s lipcsei mészárlás

Az RB Leipzig Abu Dabiban tartott edzőtábora egy Arabia FC elleni kiütéses győzelemmel ért véget, melyben Szoboszlai Dominik is góllal vállalt szerepet.
admin 2023. január 10., kedd 19:40
Fotó: RB Leipzig
Az RB Leipzig Abu Dabiban tartott edzőtábora egy Arabia FC elleni kiütéses győzelemmel ért véget, melyben Szoboszlai Dominik is góllal vállalt szerepet.
Szerző: admin 2023. január 10., kedd 19:40

A lipcsei csapat egy nem hivatalos, 4x30 perces edzőmérkőzést játszott az Arabia FC csapata ellen. A 22 éves magyar játékos egy 20 méteres szabadrúgásból szerezte meg a németek első találatát, amit 14 másik követett. A játékrész első felében Doudou Haidara és két fiatal játékos, Sanoussy Ba és Ohene Köhl 4-0-ra alakította az eredményt.

Marco Rose egy teljesen más tizenegyet küldött ki a pályára a második 60 percben, így  például a portugál André Silva szerezte már az első gólt a szünet után. Konrad Laimer néhány perccel később a kapufa segítségével talált be, aztán az U17-es játékosok, Aris Bayindir és Yannick Eduardo is felkerültek a góllövőlistára, mindketten duplázni tudtak.

120 perc elteltével végül 15 góllal nyert a Lipcse, ráadásul a svéd Emil Forsberg egy mesterhármassal koronázta meg csapata teljesítményét.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Kapust igazoltak
A borsodiakhoz igazolt a 21 éves kapus, Winter Dániel, aki az előző két évet Siófokon töltötte. A hálóőr korábban az MTK-nál, Békéscsabán és Kiskőrösön is megfordult.
Légiósok
Tamás Márk
Görögországban azt írják, hogy Tamás Márk is kiszemelt a védelem megerősítésére az Aszterasznál, ahová nagy eséllyel Ádám Martin igazol. Sajtóhírek szerint Tamás a Levadiakosznál is felmerült.
Nyíregyháza
Védő a Puskástól
Újabb egy évre kölcsönvette a Nyíregyháza a Puskás Akadémia védőjét, Farkas Bendegúzt. A 19 éves játékos az előző idényt is kölcsönben töltötte a Szparinál, akkor 31 meccsen 2 gólt és 4 gólpasszt jegyzett.
Tovább az összes átigazoláshoz