Fotó: skysports.com

Légiósok: Nagy költekezésre készül a Chelsea, magyar válogatott játékos is a kiszemeltek között - sajtóhír

Egy angol újságíró információja szerint a Chelsea balhátvéd poszton is erősítene a nyáron, ezért Kerkez Milost is figyelik.
Nyikes Zoltán 2024. február 12., hétfő 16:15
Fotó: skysports.com
Egy angol újságíró információja szerint a Chelsea balhátvéd poszton is erősítene a nyáron, ezért Kerkez Milost is figyelik.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. február 12., hétfő 16:15

Az X-en több mint 315 ezer követővel rendelkező angol újságíró, Ben Jacobs azt írja, hogy nyáron az eddigi legkritikusabb átigazolási időszakban lehet része a Chelsea-nek, amely ugyan az elmúlt időszakokban már eddig is hatalmas költekezéseken ment keresztül, de ezúttal akár 200 millió fontot is elkölthet majd.

Jacobs azt írja, a londoni együttes mindenképpen akar igazolni egy csatárt, egy középhátvédet és egy balhátvédet, utóbbi posztra pedig jelölt a Bournemouth magyar válogatott játékosa, Kerkez Milos is. A cikkben az újságíró hozzáteszi, hogy Kerkez előtt fényes jövő áll, de egyelőre semmi konkrétum nincs az ügyben azon kívül, hogy a Chelsea figyeli a magyar labdarúgót.

Kerkezen kívül jelölt még a Bayern Münchenben játszó Alphonso Davies, aki azonban közelebb áll ahhoz, hogy a Real Madridhoz szerződjön, illetve az sem kizárt, hogy az eddigi megszokottaktól eltérően a Chelsea inkább egy tapasztaltabb vagy Premier League-ben már bizonyított névvel erősít a nyáron.

A 20 éves magyar játékos a szezon elején igazolt az AZ Alkmaartól a Bournemouthba 17,8 millió euróért, a Premier League-ben eddig 18 mérkőzésen lépett pályára és egy gólpasszt adott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz