Légiósok: Nagy Ádámék Buffon csapata ellen nyertek nagy rangadót - videó

Egy hajrábeli góllal nyert a Nagy Ádámot végig foglalkoztató Pisa Parmában, így egyre feljebb kapaszkodik a Serie B tabelláján. 
Csakfoci.hu 2023. február 28., kedd 23:11
Egy hajrábeli góllal nyert a Nagy Ádámot végig foglalkoztató Pisa Parmában, így egyre feljebb kapaszkodik a Serie B tabelláján. 
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 28., kedd 23:11

A magyar válogatott játékosok közül Nagy Ádám a kezdőcsapatban, Balogh Botond pedig a kispadon kapott helyet a Parma-Pisa olasz másodosztályú rangadón, amelyen a legendás Gianluigi Buffon is a cserék között ült (végig).

A nagyiramú találkozó a hajrában dőlt el: előbb a német Idrissa Touré lőtt nagy gólt a 82. percben, majd a lefújás előtt nem sokkal a hazaiak argentin védője, Lautaro Valenti kapott piros lapot, így végül tíz emberrel veszítette el a Parma a fontos bajnokit.

A megint hatalmas mezőnymunkát végző Nagy Ádám együttese ezzel feljött az 5. helyre a tabellán, a Parma viszont maradt a 7.

A győztes gól Parmából:

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz