Légiósok: Nagy Ádámék Buffon csapata ellen nyertek nagy rangadót - videó

Egy hajrábeli góllal nyert a Nagy Ádámot végig foglalkoztató Pisa Parmában, így egyre feljebb kapaszkodik a Serie B tabelláján. 
Csakfoci.hu 2023. február 28., kedd 23:11
Egy hajrábeli góllal nyert a Nagy Ádámot végig foglalkoztató Pisa Parmában, így egyre feljebb kapaszkodik a Serie B tabelláján. 
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 28., kedd 23:11

A magyar válogatott játékosok közül Nagy Ádám a kezdőcsapatban, Balogh Botond pedig a kispadon kapott helyet a Parma-Pisa olasz másodosztályú rangadón, amelyen a legendás Gianluigi Buffon is a cserék között ült (végig).

A nagyiramú találkozó a hajrában dőlt el: előbb a német Idrissa Touré lőtt nagy gólt a 82. percben, majd a lefújás előtt nem sokkal a hazaiak argentin védője, Lautaro Valenti kapott piros lapot, így végül tíz emberrel veszítette el a Parma a fontos bajnokit.

A megint hatalmas mezőnymunkát végző Nagy Ádám együttese ezzel feljött az 5. helyre a tabellán, a Parma viszont maradt a 7.

A győztes gól Parmából:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz