Légiósok: Kerkez Milos megegyezett topligás kérőjével - sajtóhír

Az olasz átigazolási ügyekben megbízható Gianluca Di Marzio úgy tudja, hogy a magyar válogatott játékos rábólintott a Lazio ajánlatára.
Budai László 2023. július 4., kedd 9:24
Az olasz átigazolási ügyekben megbízható Gianluca Di Marzio úgy tudja, hogy a magyar válogatott játékos rábólintott a Lazio ajánlatára.
Szerző: Budai László 2023. július 4., kedd 9:24

Az olasz átigazolási ügyekben rendszeresen megbízható forrásnak bizonyuló Gianluca Di Marzio a hétfői, Kerkez Milos-Lazio üzlet folytatásaként arról írt, hogy a római klub megegyezett a magyar válogatott futballistával az esetleges közös folytatásról.

Persze a Benfica esetében láthattuk, hogy ez még nem minden, a Laziónak a játékos klubjával, az AZ Alkmaarral is meg kell állapodnia. Most arról számoltak be, hogy az AZ 15 millió euró körüli összeget kér Kerkezért, igaz, korábban a nemzetközi sajtó azt állította, hogy ennyi pénzt a portugálok is megadnának, de a holland egyesület inkább 20 milliót akar.

A Lazio június végén tért vissza Kerkez átigazolásának ügyére. Arról már a hétfői Relevo-cikk is beszámolt, hogy Maurizio Sarri kifejezett kérésére érkezne Kerkez, és ezúttal is kiemelik, hogy az edzőt lenyűgözte a balhátvéd játéka a két csapat egymás elleni EKL-nyolcaddöntős párharca során, ami ráadásul AZ-továbbjutással végződött. Kerkeznek nem is lenne idegen Olaszországban játszania, hiszen korábban az AC Milannál is nevelkedett.

Olvastad már?
Külföldön jelent meg: A Fradi után az Újpest is vb-t megjárt játékossal erősítene
A lila-fehérek mellett az osztrák Rapid Wien, a kazah Asztana, valamint a belga Kortrijk, Beveren kettős is lecsapna Samuel Oum Gouet játékjogára.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz