Légiósok: Három magyar játékos a forduló válogatottjában Szlovákiában

Az előző fordulóban négy magyar játékos is gólt szerzett a szlovák első osztályban, közülük hárman a forduló legjobbjai között kaptak helyet.
Csakfoci Admin 2019. november 14., csütörtök 19:30
Az előző fordulóban négy magyar játékos is gólt szerzett a szlovák első osztályban, közülük hárman a forduló legjobbjai között kaptak helyet.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 14., csütörtök 19:30

Három magyar labdarúgó is bekerült a szlovák élvonal legutóbbi fordulójának legjobbjai közé: a Trencsén ellen 3-1-es győzelmet arató Dunaszerdahelyből két légiósunk, Vida Kristopher és Kalmár Zsolt került be a forduló válogatottjába, rajtuk kívül az Aranyosmarót otthonában győztes gólt szerző Slovan-játékos, Holman Dávid is helyet kapott a legjobb tizenegyben.

A forduló válogatottjába bekerült magyar játékosok egyaránt gólt szereztek az előző fordulóban, rajtuk kívül a DAC-ban szereplő Vida Máté is betalált a Trencsén ellen.

A 15. forduló álomcsapata Szlovákiában:

Jedlička (DAC) – Dias (Szenice), Mitrea (Nagyszombat), Twardzik (Rózsahegy) –  Ljubičić (Slovan), Koolwijk (Trencsén) – Vida K. (DAC), Holman (Slovan), Divković (DAC) – Kalmár (DAC), Cataneda (Szenice)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz