Légiósok: Gulácsi már télen válthat, a tengerentúlra igazolhat - sajtóhír

Német lapértesülés szerint elképzelhető, hogy a lipcseiek nagy duója, a csapatot 2015 óta szolgáló Gulácsi-Forsberg kettős együtt teszi át a székhelyét New Yorkba.
Budai László 2023. november 15., szerda 11:55
Német lapértesülés szerint elképzelhető, hogy a lipcseiek nagy duója, a csapatot 2015 óta szolgáló Gulácsi-Forsberg kettős együtt teszi át a székhelyét New Yorkba.
Szerző: Budai László 2023. november 15., szerda 11:55

Már télen klubot válthat Gulácsi Péter, az RB Leipzig magyar válogatott kapusa - számolt be a hírről a Leipziger Volkszeitung. Az már szinte biztosra vehető, hogy a lipcseiek egyik ikonja, Emil Forsberg a téli átigazolási időszakban a Red Bull-futballbirodalom amerikai klubjába, az MLS-ben szereplő New York Red Bullsba igazolhat, és a lap arról ír, hogy a svéd válogatott futballista magával viheti a szintén klubikonnak számító Gulácsit is.

Mindkét futballista igen hűséges a Red Bull-hoz, Forsberg 2015 óta erősíti a Lipcsét, Gulácsi szintén, sőt, ő 2013-tól 2015-ig a szintén az energiaital-gyártóhoz tartozó Salzburg labdarúgója volt, így közel sem lenne elképzelhetetlen, ha a duó a továbbiakban is együtt folytatná, de már New Yorkban.

Gulácsi jelenleg a Leipzig második számú kapusa, miután hosszú sérülése alatt remekül pótolta őt a már a német válogatottba is meghívott Janis Blaswich.

Olvastad már?
Légiósok: Túl drága lehet Gera volt klubjának a magyar válogatott kiszemelt - állítják Angliában
Egy korábbi West Brom-játékos szerint kicsi az esélye Callum Styles megszerzésére Gera Zoltán volt csapatának.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz