Légiósok: Betalált a listavezető ellen a komoly sérülés után visszatérő 17 éves magyar csatár - videó

Mester Csaba először kezdett keresztszalag-szakadása óta az Austria Wien II-ben, egyben idei első találatát is jegyezte az osztrák másodosztályban.
Csakfoci Admin 2019. november 30., szombat 9:20
Mester Csaba először kezdett keresztszalag-szakadása óta az Austria Wien II-ben, egyben idei első találatát is jegyezte az osztrák másodosztályban.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 30., szombat 9:20

Mester Csaba 2018 nyarán igazolt a Red Bull Salzburg utánpótlásából az Austria Wien ifi-csapatába, ahol olyan meggyőző teljesítményt nyújtott, hogy októbertől már a második csapatnál számoltak vele. Novemberben azonban keresztszalag szakadást szenvedett a támadó, így egészen 2019 augusztusáig harcképtelen maradt.

Az idei szezonban az U18-as csapatnál 6 meccsen 7 gólt szerzett, így ismét felkerült az Austria Wien II-be, ahol pénteken az idényben először kezdőként léphetett pályára.

Az osztrák másodosztályban kiesőjelölt csapat a listavezető Klagenfurtot fogadta otthonában, és bár 13 perc játék után már vezetést szereztek a lilák, a vendégek egyenlíteni tudtak. A fővárosi csapat az 56. percben jutott ismét előnyhöz, majd a 65. percben Mester Csaba is betalált, miután sikerült elcsípnie egy védő könnyelmű tisztázását. A mérkőzést az Austria Wien II nyerte 4-1-re.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz