Légiósok: Balogh Norbert távozott Olaszországból, bajnokcsapatnál folytatja - hivatalos

Végleg lezárult a magyar támadó átigazolási ügye: Balogh Norbert a ciprusi APOEL-hez igazolt, ahol Sallai Roland személyében magyar csapattársa lesz.
Csakfoci Admin 2018. augusztus 21., kedd 18:33
Végleg lezárult a magyar támadó átigazolási ügye: Balogh Norbert a ciprusi APOEL-hez igazolt, ahol Sallai Roland személyében magyar csapattársa lesz.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. augusztus 21., kedd 18:33

Hivatalossá vált, amit tegnap már szinte biztosra lehetett venni: Balogh Norbert a Palermótól egy év kölcsönbe a ciprusi bajnok APOEL Nicosiához igazolt. A váltást az olasz klub, valamint a Sallai Rolandot is foglalkoztató APOEL is bejelentette.

Balogh hetek óta húzódó átigazolási ügye így lezárult, a támadó tegnap érkezett Ciprusra, ahol ma átesett a szükséges orvosi vizsgálatokon. A váltással esélye nyílt arra, hogy az Európa Liga főtábláján szerepeljen, ugyanis az APOEL a második számú európai kupasorozat rájátszásában Kleinheisler László kazah csapatával, az Asztanával mérkőzik csütörtökön, majd egy hétre rá a visszavágón.

Balogh a 77-es mezszámot kapta új együttesében.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
Tovább az összes átigazoláshoz