Fotó: mhnse.com

Légiósok: Ádám Martin továbbjuttatta csapatát, ezúttal a hosszabbításban vált hőssé - videó

A magyar válogatott támadó a kétszer 15 perces hosszabbítás legelején vette be a Jeonnam kapuját, ezzel eldöntötte a Dél-Koreai Kupa nyolcaddöntőjét.
Budai László 2023. május 24., szerda 14:38
Fotó: mhnse.com
A magyar válogatott támadó a kétszer 15 perces hosszabbítás legelején vette be a Jeonnam kapuját, ezzel eldöntötte a Dél-Koreai Kupa nyolcaddöntőjét.
Szerző: Budai László 2023. május 24., szerda 14:38

Ádám Martinnal a kezdőjében utazott az Ulsan Hyundai a másodosztály 10. helyén álló Jeonnam otthonába a Dél-Koreai Kupa nyolcaddöntőjében. Sokáig úgy tűnt, hogy a hazaiak Ha Nam 62. percben lőtt góljával nagy meglepetésre kiejtik az élvonalat egyébként 13 ponttal vezető Ulsant, de a 92. percben Lim-Jong Eun hosszabbításra mentette a találkozót.

A kétszer 15 perces ráadás elején pedig, ugyancsak a 92. percben egy remek centerezésre érkezett Ádám, aki közelről az üres kapuba lőtt (1-2). Ezzel a találattal tovább is juttatta együttesét a negyeddöntőbe, ahol majd az első osztályú Jeju lesz az ellenfele.

Ádám Martin győztes gólja

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Yohann Croizet
A Nemzeti Sport információi szerint az egymás után két súlyos sérülést is elszenvedő Yohann Croizet távozhat az Újpesttől, de elképzelhető, hogy Magyarországon marad.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz