Légiósok: A PSV magyarja a DAC-nál próbázik – sajtóhír

Próbajátékra érkezett a DAC csapatához a 20 éves Kun Bertalan, aki a holland PSV Eindhoven ifjúsági csapatában nevelkedett.
Csakfoci Admin 2019. június 29., szombat 19:30
Próbajátékra érkezett a DAC csapatához a 20 éves Kun Bertalan, aki a holland PSV Eindhoven ifjúsági csapatában nevelkedett.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 29., szombat 19:30

A veszprémi származású középpályás 12 évesen költözött Eindhovenbe, de az átigazolására négyéves huzavona miatt csak 16 éves korában került sor. Végigjárta a holland klub ifjúsági csapatait, az elmúlt idényben az U21-as csapat, a Jong PSV stabil tagja volt a holland másodosztályban, 22 mérkőzésen 1 gólt szerzett.

Nyáron az Eindhoven csapata a Bajnokok Ligájára is nevezte. Az elmúlt évadban a megszokottól eltérően nem támadót és középpályást, hanem baloldali védőt játszott csapatában - közölte a sportolunk.sk.

A magyar válogatottban már az U15-ös korosztályban bemutatkozott, legutóbb az U19-es csapat tagja volt.

A dunaszerdahelyi gárda Telkibe utazott edzőtáborba, ahol a 20 éves Kun Bertalan próbajátékon vesz részt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Tovább az összes átigazoláshoz