Légiósok: A PSV magyarja a DAC-nál próbázik – sajtóhír

Próbajátékra érkezett a DAC csapatához a 20 éves Kun Bertalan, aki a holland PSV Eindhoven ifjúsági csapatában nevelkedett.
Csakfoci Admin 2019. június 29., szombat 19:30
Próbajátékra érkezett a DAC csapatához a 20 éves Kun Bertalan, aki a holland PSV Eindhoven ifjúsági csapatában nevelkedett.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 29., szombat 19:30

A veszprémi származású középpályás 12 évesen költözött Eindhovenbe, de az átigazolására négyéves huzavona miatt csak 16 éves korában került sor. Végigjárta a holland klub ifjúsági csapatait, az elmúlt idényben az U21-as csapat, a Jong PSV stabil tagja volt a holland másodosztályban, 22 mérkőzésen 1 gólt szerzett.

Nyáron az Eindhoven csapata a Bajnokok Ligájára is nevezte. Az elmúlt évadban a megszokottól eltérően nem támadót és középpályást, hanem baloldali védőt játszott csapatában - közölte a sportolunk.sk.

A magyar válogatottban már az U15-ös korosztályban bemutatkozott, legutóbb az U19-es csapat tagja volt.

A dunaszerdahelyi gárda Telkibe utazott edzőtáborba, ahol a 20 éves Kun Bertalan próbajátékon vesz részt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz