Légiósok: A La Liga-csapat edzésein bizonyíthat a 19 éves magyar játékos

Nemrégiben a Lazio elleni felkészülési mérkőzésen is pályára léphetett már a Gironában Yaakobishvili Antal.
Budai László 2023. augusztus 17., csütörtök 15:40
Nemrégiben a Lazio elleni felkészülési mérkőzésen is pályára léphetett már a Gironában Yaakobishvili Antal.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 17., csütörtök 15:40

A szezon megkezdése után is a La Ligában szereplő Girona felnőttcsapatának edzéseit látogatja Yaakobishvili Antal, a klub U19-es magyar válogatott futballistája - szúrta ki a Hungarian Football Xtra Twitter-oldal. A fiatal belső védő 2021 nyarán került a katalán egyesülethez, az előző szezonban a klub második csapatát erősítette, a negyedosztályban szereplő Girona II-ben a Soccerway adatai szerint 14 bajnokit játszott, mindet kezdőként.

Yaakobishvili a most nyári felkészülési időszak alatt az Andorra és a Lazio elleni meccsen is lehetőséget kapott már a felnőttek között.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Tovább az összes átigazoláshoz