László Csaba: "Sok derbin vettem részt, de ilyenen még soha"

A magyar szakvezető győzelemre tör csapatával a szombat délutáni, felvidéki rangadón, amelyen a csapategység segítheti győzelemhez a dunaszerdahelyieket.
Csakfoci Admin 2017. április 7., péntek 17:35
A magyar szakvezető győzelemre tör csapatával a szombat délutáni, felvidéki rangadón, amelyen a csapategység segítheti győzelemhez a dunaszerdahelyieket.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. április 7., péntek 17:35

Szombaton 15:30-tól rendezik Szlovákiában a felvidéki rangadónak is nevezhető DAC Dunaszerdahely - Slovan Bratislava összecsapást. A meccsnek magyar vonatkozásai is lesznek, hiszen László Csaba irányítja a hazaiakat, ahol több magyar játékos is futballozik, a vendégeknél pedig a válogatott csatár, Priskin Tamás támad majd gólra éhesen.

- Sok derbin vettem már részt életemben, de ilyenen még soha - mondta a DAC vezetőedzője az M4 Sportreggeli című műsorában. - Szeretnénk győzelmet ünnepelni, ha sikerül megszereznünk a három pontot, az a csapategységnek lesz köszönhető. Az a probléma, hogy hiába dominálunk és alakítjuk ki a helyzeteket, kihagyunk sokat, így kevés gólt lövünk. A Slovannál Priskinre is nagyon figyelnünk kell majd, szinte minden meccsen gólt lő vagy gólpasszt ad.

A legutóbbi DAC-Slovan mérkőzést épp Priskin döntötte el, azóta pedig veretlenek a dunaszerdahelyiek. A találkozó az M4 Sporton élőben látható lesz, ilyenre korábban nem volt példa.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz