Korszakos öngóllal írta ki magát végleg egy csapat az Európa Ligából - videó

A dán FC Midtjylland védője, Stefan Gartenmann megmozdulása alighanem a szilveszteri összefoglalókban is helyet kap majd.
Csakfoci.hu 2023. február 24., péntek 13:00
A dán FC Midtjylland védője, Stefan Gartenmann megmozdulása alighanem a szilveszteri összefoglalókban is helyet kap majd.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 24., péntek 13:00

Az FC Midtjylland csütörtökön kiesett az UEFA Európa Ligából, miután 4-0-ra kikapott otthon a Sporting Lisszabontól. A portugálok 5-1-es összesített győzelemmel jutottak a legjobb 16 közé, ahol az Arsenallal találkoznak majd.

A Midtjylland pedig hét nappal korábban 1-1-es döntetlent ért el Lisszabonban, így bizakodhatott a bravúros továbbjutásban, de a vendégek az első félidőben gól- és emberelőnybe is kerültek, majd Pedro Goncalves aztán a szünet után kétszer is betalált, így 0-3-ra alakult az állás.

A mérkőzés legemlékezetesebb pillanata azonban a 85. percben következett be, amikor Stefan Gartenmann látványos öngólt lőtt: a Midtjylland védője 25 méterről vette be a saját kapuját, úgy, hogy fel sem nézett, miközben a kapusának igyekezett visszapasszolni. Ehelyett az üresen maradt kapuba továbbbította a labdát, kialakítva ki a 0-4-s végeredményt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz