Korhut csapattársát négyszer élesztették újra az edzésen

Elyaniv Bardát olyan szerencsétlenül találta el a mellkasán a labda, hogy összeesett. A játékos életét a gyors segítségnyújtás mentette meg.
Budai László 2017. november 8., szerda 10:32
Elyaniv Bardát olyan szerencsétlenül találta el a mellkasán a labda, hogy összeesett. A játékos életét a gyors segítségnyújtás mentette meg.
Szerző: Budai László 2017. november 8., szerda 10:32

Kis híján tragédia történt a Korhut Mihályt is foglalkoztató Hapoel Beer-Sheva keddi edzésén. A csapat játékosát, Elyaniv Bardát olyan erősen mellbe találta egy labda, hogy a labdarúgó először a földre ült, majd jelezte társainak, hogy rosszul van, és elterült a földön.

Szerencsére a csapat masszőre azonnal odaszaladt a futballistához, és elkezdte a szívmasszázst, valamint mentőautó is volt a közelben, így elektromos sokkal is megkezdték az újraélesztést, ami negyedik alkalomra sikerült.

Bardát ezután természetesen kórházba szállították, és az izraeli klub beszámolója szerint már jól van, erről egy fotót is feltöltöttek. Néhány nap múlva már haza is engedhetik.

A csapat játékosai közül mindenki nagyon megijedt az esetnél, az egyik klubalkalmazott szerint, a futballista életét vesztette volna, hogy ha nem történik meg ennyire gyorsan a segítségnyújtás.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz