Fotó: sportlive.bg

Klubelnök ment neki Kassainak: "Bánjon több tisztelettel azokkal, akik pénzt tesznek a fociba"

A Slavia Szófia elnöke, Ventsislav Stefanov kemény kritikával illette Kassait és a bolgár játékvezetőket, szerinte 9 pont úszott már el a csapatának a bírók miatt.
Nyikes Zoltán 2022. október 20., csütörtök 15:09
Fotó: sportlive.bg
A Slavia Szófia elnöke, Ventsislav Stefanov kemény kritikával illette Kassait és a bolgár játékvezetőket, szerinte 9 pont úszott már el a csapatának a bírók miatt.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. október 20., csütörtök 15:09

Ismét összecsaptak a hullámok Kassai Viktor feje felett, miután az utóbbi hetekben rengeteg bírálat érte a bolgár játékvezetőket és a VAR-t, legfőképp a Slavia Szófia elnöke, Ventsislav Stefanov nem fogta vissza magát még október elején, amire így reagált a korábbi magyar bíró.

– Az én dolgom az, hogy a bírókkal együtt dolgozzak, nem szólok bele mások munkájába. Mindenki mondhat, amit akar, de ő biztosan nem ismeri a helyzetet úgy, ahogy van. Ha valaki akarja és annyira érdekli, akkor jöjjön el hozzám egy hétre, hogy pontosan lássa, hogyan dolgozom. Néha a túl sok beszéd nem segít a bolgár labdarúgásnak – válaszolta a bolgár játékvezetők vezetője, Kassai egy sajtótájékoztatón.

Nem kellett sokat várni az újabb reakcióra sem, Stefanov így válaszolt Kassai szavaira.

– Elmondom neki a véleményemet Magyarországon, vagy akár Bulgáriában is. Ha akarja, jöhet hozzám egy hétre, és megnézheti, hogyan működik egy futballklub. 28 éve áldozunk pénzt a bolgár futballra, Kassai akkoriban kezdhette a játékvezetői pályafutását.

Bánjon több tisztelettel azokkal az emberekkel, akik a pénzt tesznek a bolgár fociba. Meg kellene néznie a játékvezetőket, akiknek ő a főnöke! Ebben a szezonban eddig kilenc pontot veszített a Slavia csapata a bírók miatt.

Az egyik játékvezető ezt mondja, a másik mást, de a végén mindig a Slavia szenved. Én tisztelettel bánok az intézménnyel, és elvárom, hogy az intézet is tisztelettel bánjon velünk. Nem érdekel, hogy mit csinál épp Magyarországon, azt akarom, hogy a bolgár játékvezetés magas színvonalon működjön – idézi a sportlive.bg az elnököt.

Olvastad már?
Szalait az edzésekről is kitiltották, ügynöke kiakadt: "Királyként mondta le a válogatottságot, Bázelben csak koldus"
Szalai Ádám ügynöke, Oliver Fischer érthetetlennek és elfogadhatatlannak tartja a Basel eljárását, valamint cáfolta azokat a híreket, hogy a magyar támadó a klubfocitól is visszavonulna a közeljövőben.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Dombó Dávid
Hivatalossá vált a csakfoci.hu korábbi információja: Zalaegerszegen folytatja pályafutását Dombó Dávid.
BVSC
Kincses Ádám
Úgy tűnik véget érhet a több hetes edzőkereső a BVSC-nél. Végül a legkézenfekvőbb döntést hozták meg a klub vezetői.
BVSC
Polonkai Attila
Honlapunk úgy tudja, hogy Polonkai Attila a legesélyesebb jelölt az NB II-es BVSC-nél.
Tovább az összes átigazoláshoz