Fotó: www.aegworldwide.com

Kiderült, miért posztolta Ibrahimovic közösségi oldalán az élvonalbeli csapat mezét

Zlatan Ibrahimovic tulajdonrészt szerzett a Hammarby labdarúgóklubban, amely a harmadik helyen zárt a svéd élvonal 2019-es kiírásában.
Nyikes Zoltán 2019. november 27., szerda 11:54
Fotó: www.aegworldwide.com
Zlatan Ibrahimovic tulajdonrészt szerzett a Hammarby labdarúgóklubban, amely a harmadik helyen zárt a svéd élvonal 2019-es kiírásában.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 27., szerda 11:54

A keddi külföldi körképünkben beszámoltunk arról, hogy Zlatan Ibrahimovic ismét közösségi oldalán utalhatott arra, hogy hol folytathatja pályafutását, miután a svéd klasszis a Hammarby mezét posztolta. Szerdán azonban kiderült, hogy miért is tette ezt valójában.

A 38 éves sztárfutballista Los Angelesben állapodott meg az AEG Sweden nevű céggel, mely a stockholmi egyesület részvényeinek 49 százalékát birtokolta, s annak a felét adta el most Ibrahimovicnak.

"Lenyűgözött, amit a klub az utóbbi években elért" - mondta a svéd csatár, miután megkötötte az üzletet.

A Hammarby az elmúlt időszakban kiválóan teljesített a svéd élvonalban, idén a harmadik helyen végzett, így jövő nyáron - 2007 után először - ismét az európai kupaporondon szerepelhet.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz