Kicker: Dárdai és Dárdai is maradhat a kieső Herthánál

Bár a Bundesligából kiesett Hertha BSC a szinte teljes nagytakarítás előtt áll, de alakul azon játékosok és edzők névsora is, akikkel a másodosztálynak szeretnének majd nekivágni Berlinben - írja a Kicker. 
Csakfoci.hu 2023. május 22., hétfő 18:39
Bár a Bundesligából kiesett Hertha BSC a szinte teljes nagytakarítás előtt áll, de alakul azon játékosok és edzők névsora is, akikkel a másodosztálynak szeretnének majd nekivágni Berlinben - írja a Kicker. 
Szerző: Csakfoci.hu 2023. május 22., hétfő 18:39

Öt hét múlva már a másodosztályú idényre történő felkészülést kezdi majd meg a Bundesligából kiesett berlini csapat, előtte azonban Benjamin Weber sportigazgató és Andreas "Zecke" Neuendorf, az akadémia igazgatója a csapat nagyszabású átalakításán dolgozik, azzal a kitétellel, hogy az utóbbi időben elszabadult bérköltségeket drasztikusan csökkenteniük kell.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy 11 saját nevelésű fiatallal a kezdőben képzelik a Bundesliga 2-es Herthát, mert mint Weber fogalmazott, "az oda sem elég".

Hogy ki lesz a vezetőedző, még nem dőlt el, de úgy tűnik, Dárdai Pál "az illetékesek akarata szerint maradhat a fedélzeten", ám előtte a tréner még írásos elemzést készít a balul sikerült szezonról - írja a Kicker.

A lap úgy tudja, hogy nem csak egy Dárdai lesz majd az első csapatnál a következő idényben, mivel a fővárosiak szeretnék megtartani német utánpótlás-válogatott védőjüket, a vezetőedző középső fiát, Dárdai Mártont is. A hétfői cikk szerint a 21 éves játékos is maradni akar, és a vezetőség által meghirdetett "új berlini út" egyik saját nevelésű szimbóluma lehet majd a másodosztályban.

Mindehhez hozzátehetjük, hogy a legkisebb Dárdai-fiú, a 17 éves kora ellenére az U19-es csapatban futballozó Dárdai Bence is a klub kötelékébe tartozik, és feltehetően ott is marad a következő idényben is.

Olvastad már?
Szoboszlai reakciója, amikor a jövőjéről faggatták: "Következő kérdés!"
Szoboszlait a Bayern elleni győzelmet követően kérdezték meg arról, hogy a következő idényben is az RB Leipzig játékosa lesz-e.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Tovább az összes átigazoláshoz