Fotó: Profimedia

Kiakasztották a Vidi-csatár apját, miután meghívta a fiát a válogatottba: "Mondj egy okot, hogy miért ne hívjam be..."

A bosnyákok irányítását átvevő Meho Kodro szerint a Vidiben játszó Kenannak többet ártott, mint használt a vezetékneve.
Budai László 2023. augusztus 23., szerda 15:45
Fotó: Profimedia
A bosnyákok irányítását átvevő Meho Kodro szerint a Vidiben játszó Kenannak többet ártott, mint használt a vezetékneve.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 23., szerda 15:45

Egy győzelemmel és három vereséggel kezdte Bosznia-Hercegovina válogatottja az Európa-bajnoki selejtezősorozatot, így nem csoda, hogy hamar váltás történt, és néhány hete már Meho Kodro "irányít". A személye azért különleges, mert fia, Kenan Kodro a Fehérvár játékosa, aki mostantól édesapjától kaphatja a meghívót. Sőt, ezt már meg is kapta, a kerethirdetést követő sajtótájékoztatón pedig természetesen azonnal szóba került a családi kapcsolat.

- Minden szubjektív. Nem tudom, mit mondhatnék neked. Kenan a fiam, nagyon szeretem őt, a legjobban a világon, itt nincs dilemma - reagált a fia behívását firtató kérdésre Meho Kodro, akit a zurnal24.si idézett. - Kenan annyit játszik majd, amennyit megérdemel, ha nem érdemli meg, akkor nem fog játszani. És egyébként is, már szerepelt az előző szövetségi kapitányok idején is. Jól teljesít, gólokat lő, ő a csapatkapitány a klubjában (Fiola Attila első számú helyettese - a szerk.).

Csak azért nem kellett volna őt behívnom, mert a fiam? Mondj egy okot, hogy miért ne hívjam be... Ugyanezek a kérdések merültek fel, amikor én voltam az edzője a Sociedadnál. Tényleg azt gondolom, hogy túl sokáig élt az árnyékomban, és a nevem többet ártott neki, mint használt, de ezzel együtt kell élnünk.

- Persze jogodban áll feltenni ezt a kérdést, de számomra ez nagyon érzelmes. Tisztában vagyok a felelősségemmel. Persze, az a legmerészebb álmom, hogy Kenan beáll, és győztes gólt lő, amivel mindannyiunkat megörvendeztet - zárta mondandóját Meho Kodro.

Bosznia-Hercegovina a szeptember eleji selejtezőkön előbb Liechtensteint fogadja, majd Izlandra látogat a J-csoportban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz