Fotó: dw.com

Két német és egy olasz meccsben látják a hétvége "legnagyobb tutijait"

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Nyikes Zoltán 2021. október 2., szombat 10:54
Fotó: dw.com
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. október 2., szombat 10:54

Szombaton délután 3-tól a Serie A-ban Salernitana-Genoa mérkőzést rendeznek. Az újonc eddig csak egy pontot szerzett, ám a vendégek sem remekelnek, különösen a gyenge védekezésük miatt. Az alsóházi ütközettől gólváltást várunk, amelynek szorzója 1,8!

Vasárnap délután a Mainz az Union Berlint látja vendégül. A hazaiak remekül kezdték a szezont, ám legutóbb botlottak a BayArénában (1-0). A fővárosiak a múlt héten fontos mérkőzés húztak be a Bielefeld ellen, és szerintünk ma sem maradnak pont nélkül. Az X2-re 1.7 körül fizetnek az irodák!

Vasárnap este a Leverkusen a Bielefeld vendége lesz. A piros-feketék a bajnokságban szépen menetelnek, nem úgy az újonc, amely régen tudott győzni, sőt, mostanság a góllövéssel is hadilábon áll. A vendégek elhozzák a pontokat 1,7-szeres pénzért!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz