Késsel súlyosan megsebesítette egyik családtagját a válogatott játékos - négy év börtönt is kaphat

Quincy Promest, az Ajax holland válogatott játékosát vasárnap reggel letartóztatták. A gyanú szerint megkéselte egyik családtagját.
Privacsek András 2020. december 13., vasárnap 13:23
Quincy Promest, az Ajax holland válogatott játékosát vasárnap reggel letartóztatták. A gyanú szerint megkéselte egyik családtagját.
Szerző: Privacsek András 2020. december 13., vasárnap 13:23

A holland De Telegraaf számolt be róla, hogy a 28 éves támadót őrizetbe vették, mivel azzal vádolják, hogy júliusban egy partin összetűzésbe keveredett az egyik családtagjával, akit megkéselt. A sértett súlyos sérüléseket szenvedett. Promes akár négy év börtönbüntetést is kaphat tettéért.

Az Ajax csatára eddig 46 alkalommal játszott a holland válogatottban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Tovább az összes átigazoláshoz