18+: Késeltek és autóval hajtottak a szurkolók közé a rangadó előtt – videó

A Tigres – Monterrey Mexikó El Clasicója, a huligánok azonban másképp értelmezik az összecsapás szót, s az utcán jóval a meccs előtt elkezdtek „melegíteni”.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 25., kedd 17:30
A Tigres – Monterrey Mexikó El Clasicója, a huligánok azonban másképp értelmezik az összecsapás szót, s az utcán jóval a meccs előtt elkezdtek „melegíteni”.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 25., kedd 17:30

Az Universitario Stadionban lejátszott Tigres-Monterrey meccs, ismertebb nevén a Clasico Regio, vagyis Monterrey metropolisz, és egész Mexikó legforróbb összecsapása kapcsán ezúttal két mondatot alig érdemes a mérkőzésnek szentelni. Ennél sokkal fontosabb, hogy majdnem tragédiába torkollott a derbi, ugyanis a találkozó előtt Monterrey-fanatikusok egy csoportja támadt az ellenfél drukkereire - európai szemmel nézve egészen brutális módon.

Videó is készült róla, ahogy a menekülő Tigres-drukkerek egyszer csak szétrebbennek, s egy Monterrey-szurkolók által vezetett kocsi közéjük hajt...

Nem sokra rá, s nem messze onnan az látszik egy felvételen, hogy néhány Monterrey-mezbe öltözött huligán püföl egy Tigres-rajongót, aki a földön fekszik. Van aki még ekkor is belerúg, megüti. A The Sun azt írta, a drukkert megkéselték, a bordája jobb oldalán érte szúrás, csaknem a teljes ruházatát leszaggatták róla. Súlyos állapotban vitték a város egyetemi kórházába.

A mexikói liga közleményében elítélte az erőszakot, és követeli a tettesek felkutatását.

A Tigres első embere, Ricardo Ferretti ennél erőteljesebben fogalmazott.

Ezeknek a banditáknak börtönben lenne a helyük. Riválisok vagyunk, de amit tettek, az elfogadhatatlan. A szemet szemért, fogat fogért elv alapján kellene eljárni velük szemben.

A mérkőzés egyébként 0-0-s döntetlennel ért véget, a Monterrey hatodik, a Tigres hetedik a bajnokságban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Kecskemét
Uros Djuranovic
A szerb élvonalbeli Kolubara együttesében folytatja Uros Djuranovic, aki Kecskeméten létszámfölöttivé vált.
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz