Fotó: twitter.com/afcbournemouth

Kerkez rögtön lenyűgözte edzőjét: "Bátor a párharcokban, jók a keresztlabdái és remek döntéseket hoz"

Andoni Iraola a dicséret mellett persze azt is elmondta, miben kell még fejlődnie a magyar válogatott és a Bournemouth 19 éves játékosának.
Budai László 2023. augusztus 16., szerda 11:52
Fotó: twitter.com/afcbournemouth
Andoni Iraola a dicséret mellett persze azt is elmondta, miben kell még fejlődnie a magyar válogatott és a Bournemouth 19 éves játékosának.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 16., szerda 11:52

Igen hamar remek véleményt alkotott a Bournemouth menedzsere, Andoni Iraola a klubhoz nyáron érkezett és azóta a Premier League-ben be is mutatkozott Kerkez Milosról. A katalán menedzser hosszan sorolta a magyar válogatott balhátvéd erényeit, de persze azt is elmondta, miben kell még fejlődnie.

Milos még mindig nagyon fiatal, csak 19 éves, mégis sok tapasztalattal rendelkezik. Megfelelő a hozzáállása, az a célja, hogy egyre jobb és jobb legyen. Megy előre, bátran áll bele a párharcokba, de a befejezésekben még fejlődnie kell. Jók a keresztlabdái és remek döntéseket hoz a támadóharmadban, míg a védekezésbe való átmenetekben óvatos. De ezt ő is tudja, edzésről edzésre fejlődik, és úgy vélem, nagy értéke lesz a csapatunknak a szezonban

- idézte Iraolát a bournemouthecho.co.uk honlap.

Olvastad már?
Az aranylabdás klasszis Szoboszlai egyik hátra passzát csodálja: "Egy meg nem énekelt hős" - videó
Michael Owen külön is felhívta a figyelmet arra, mekkora szerepe volt a magyar válogatott támadó pontos átadásának a Liverpool góljában.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz