Kassai a vb-n vizsgázhat, hogy ott lehessen a vb-n

Nagy tornára kaphat meghívót bírói csapatával együtt.
Dudás Gábor 2017. március 21., kedd 19:08
Nagy tornára kaphat meghívót bírói csapatával együtt.
Szerző: Dudás Gábor 2017. március 21., kedd 19:08

A "The 3rd Team" nevű, a nemzetközi játékvezetéssel foglalkozó portál úgy tudja, hogy Kassai Viktor és csapata (Ring György és Tóth Vencel) is ott van a késő tavaszi-kora nyári U20-as világbajnokság bírói keretében.

A dél-koreai torna (május 20. – június 11.) egyfajta előszobaként is szolgál majd a játékvezetők számára, nagyjából egy évvel az oroszországi világbajnokság előtt, azaz egyfajta vizsgafeladatot és felkészülést is jelent a sípmestereknek.

 

Kassai mellett a német Felix Brych, a török Cüneyt Çakır, a svéd Jonas Eriksson, az orosz Sergey Karasev (az Izland elleni Eb-meccsünkről ismerhetjük...), és a holland Björn Kuipers kapott meghívót az európai bírók közül a korosztályos vb-re.

A tornán a videótechnológiát is használják majd, ennek kezelését összesen nyolc szakember végzi majd a portál szerint. 

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Balabás Bence
Zalaegerszegre teszi át székhelyét az Austria Wientől a 16 éves középpályás, Balabás Bence, aki alapember az U17-es válogatottban. Korábban a Fradi és a Puskás Akadémia utánpótlásában is játszott.
Kisvárda
Driton Camaj
A csakfoci.hu úgy tudja, hogy Driton Camaj iránt egy török klub érdeklődik, de az ottani átigazolási piac közelgő zárása miatt nem biztos, hogy összejön az egyezség.
Ferencváros
Kwaku Bonsu Osei
Januárban a Fradinál járt próbajátékon Kwaku Bonsu Osei, a ghánai végül a szerb bajnokságba igazolt.
Tovább az összes átigazoláshoz