Kassai a vb-n vizsgázhat, hogy ott lehessen a vb-n

Nagy tornára kaphat meghívót bírói csapatával együtt.
Dudás Gábor 2017. március 21., kedd 19:08
Nagy tornára kaphat meghívót bírói csapatával együtt.
Szerző: Dudás Gábor 2017. március 21., kedd 19:08

A "The 3rd Team" nevű, a nemzetközi játékvezetéssel foglalkozó portál úgy tudja, hogy Kassai Viktor és csapata (Ring György és Tóth Vencel) is ott van a késő tavaszi-kora nyári U20-as világbajnokság bírói keretében.

A dél-koreai torna (május 20. – június 11.) egyfajta előszobaként is szolgál majd a játékvezetők számára, nagyjából egy évvel az oroszországi világbajnokság előtt, azaz egyfajta vizsgafeladatot és felkészülést is jelent a sípmestereknek.

 

Kassai mellett a német Felix Brych, a török Cüneyt Çakır, a svéd Jonas Eriksson, az orosz Sergey Karasev (az Izland elleni Eb-meccsünkről ismerhetjük...), és a holland Björn Kuipers kapott meghívót az európai bírók közül a korosztályos vb-re.

A tornán a videótechnológiát is használják majd, ennek kezelését összesen nyolc szakember végzi majd a portál szerint. 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Újpest
Csoboth Kevin
A spanyol Celta Vigo ügyeiben jártas újságíró, Claudiura González információi szerint az élvonalbeli gárda jó úton jár az újpesti Csoboth Kevin szerződtetése felé. 
Tovább az összes átigazoláshoz