Itt az esély, hogy "megnyald Haalandot": Saját jégkrémmárkát dobott piacra a világklasszis támadó - videó

Jövő héttől lesz kapható, igaz, csak Norvégiában.
Nyikes Zoltán 2024. február 16., péntek 14:41
Jövő héttől lesz kapható, igaz, csak Norvégiában.
Szerző: Nyikes Zoltán 2024. február 16., péntek 14:41

A Manchester City és a norvég válogatott támadója, Erling Haaland bejelentette, hogy saját jégkrémmárkát dob a piacra, a termékcsalád nevén pedig nem is gondolkozott sokat, egyszerűen "Haaland" lesz. A személyre szabott fagylalt a szurkolók nagy bánatára kizárólag Norvégiában lesz kapható, és február 19-én kerül az ottani boltok polcaira először.

A csatár egy videóban jelentette be az újdonságot, amelyen az látható, hogy a norvég válogatott mezében ülve élvezi a finomságot egy kanapén.

A The Sun emlékeztet, hogy egy korábbi dokumentumfilmben Haaland elmondta, hogy rendkívül nagy figyelmet szentel a testére és az egészségére, a minőségi és lehetőleg helyi ételek fogyasztását tartja a legfontosabbnak, ez a jégkrém azonban egy kicsit sem illeszkedik ebbe a filozófiába. A cikk azonban azt is hozzáteszi, hogy Haaland korábban már elárulta, hogy néha az egészségtelen ételeknek sem tud ellenállni és évente egy hatalmas kebabos pizzát megenged magának.

Olvastad már?
Bognár György leggólerősebb játékosa: „A Paks bajnoki címe sokkal nagyobb szenzáció lenne, mint a Honvédé volt” – interjú
Élete szezonját futja. Tudja, hogy ebben komoly szerepe van Bognár Györgynek is, aki egy különleges posztot talált neki. Mivel az első helyen állnak, a bronzérmet már csalódásként élné meg, ugyanakkor tudja, hogy az arany a csoda kategóriába tartozna. Újpestről egy komoly félreértés miatt távoznia kellett, de ma már nem bánja, hiszen Pakson teljesedett ki a pályafutása. Volt három nagyon komoly sérülése, melyek közül másnak egy is elég lett volna ahhoz, hogy kettétörjön a karrierje, ő azonban mindannyiszor teljes értékű játékosként tért vissza. Interjú Windecker Józseffel, a Paks középpályásával.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz