Ismételten mutatunk három "tuti" tippet az olasz élvonalból

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Póczik Dávid 2022. március 5., szombat 11:55
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Póczik Dávid 2022. március 5., szombat 11:55

Szombaton kora este a Roma az Atalantát fogadja. A Farkasok és a bergamóiak is nyertek legutóbb, ám a kék-feketék a sok hiányzó ellenére is meggyőző játékot produkáltak. Ma sem maradnak pont nélkül, az X2 jó választás lehet 1.5-ért!

Este Szardíniára látogat a Lazio. Mazzari fiai nagy menekülésbe kezdtek, és ma is bizotsan győzelemre törnek Sarri legénysége peches vereséget szenvedett a Napolitól, de azért még bíznak az európai kupaszerelésbe a halványkékek. A gólváltás szorzója 1,75 - ebben van érték!

Vasárnap a kiesés ellen harcoló Velence a Sassuolóval találkozik. Az újonc nincs jó passzban, legutóbb Veronában adta meg magát. Ma a szeszélyes zöld-feketék ellen gólgazdag mérkőzést várunk: a +2.5 1.7 környékén fizet!

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Honvéd
Itt a második nyári igazolás
Medgyes Zoltán lett a kispestiek második nyári igazolása.
Újpest
Csoboth Kevin
Az Újpestről távozó szakember, Mészöly Géza szerint ezzel a góllal pedig még inkább emelkedett Csoboth Kevin ázsiója, akinek már a Skócia elleni meccs előtt is volt kérője.
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
Tovább az összes átigazoláshoz