Ismét erőszakba torkollott Miriutáék meccse: Egy rendőr intenzívre került a román kiesési rangadón - videó

A román-magyar edző jelenlétében egy héten belül másodjára történt erőszakos incidens.
Csakfoci Admin 2019. június 10., hétfő 21:00
A román-magyar edző jelenlétében egy héten belül másodjára történt erőszakos incidens.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 10., hétfő 21:00

Miriuta László csapata, az FC Hermannstadt vasárnap délután osztályozó mérkőzést játszott a román másodosztályban harmadik helyet elért Universitatea Cluj csapatával Kolozsváron. A hazai szurkolók a helyszínt biztosító rendőröket dobálni kezdték, egyiknek vérző fejsérülést okozva. A sérült rendőr az eszméletét is elvesztette, így bár először megpróbálták ellátni a pálya szélén, később a helyi kórház intenzív osztályára kellett szállítani.

Az osztályozót egyébként Miriuta csapata 2-0-ra nyerte meg, így előnyből várhatják a hazai visszavágót. A nyártól minden bizonnyal Kisvárdára szerződő román-magyar szakember csapatának meccsein nem ez az első érdekes jelenet: egy héttel korábban maga Miriuta ütötte meg az ellenfél egyik játékosát.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz