Ismét erőszakba torkollott Miriutáék meccse: Egy rendőr intenzívre került a román kiesési rangadón - videó

A román-magyar edző jelenlétében egy héten belül másodjára történt erőszakos incidens.
Csakfoci Admin 2019. június 10., hétfő 21:00
A román-magyar edző jelenlétében egy héten belül másodjára történt erőszakos incidens.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. június 10., hétfő 21:00

Miriuta László csapata, az FC Hermannstadt vasárnap délután osztályozó mérkőzést játszott a román másodosztályban harmadik helyet elért Universitatea Cluj csapatával Kolozsváron. A hazai szurkolók a helyszínt biztosító rendőröket dobálni kezdték, egyiknek vérző fejsérülést okozva. A sérült rendőr az eszméletét is elvesztette, így bár először megpróbálták ellátni a pálya szélén, később a helyi kórház intenzív osztályára kellett szállítani.

Az osztályozót egyébként Miriuta csapata 2-0-ra nyerte meg, így előnyből várhatják a hazai visszavágót. A nyártól minden bizonnyal Kisvárdára szerződő román-magyar szakember csapatának meccsein nem ez az első érdekes jelenet: egy héttel korábban maga Miriuta ütötte meg az ellenfél egyik játékosát.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE
Érkező
Egy szezonra szóló kölcsönszerződés keretein belül csatlakozik a Zalaegerszeghez a Puskás Akadémia fiatal középpályása, Bakti Balázs. (ztefc.hu)
Kisvárda
Újabb érkező
Budafoki kitérővel Zalaegerszegről érkezett a középpályás, Soltész István, aki felnőtt szinten most először játszhat egy csapatban fivérével, Dominikkal.
Kisvárda
Új igazolás
A klub harmadik nyári szerzeménye a 29 éves kapus, Hrabina Alex, aki legutóbb az NB III-as Tiszaújvárosban játszott, de az NB I-ben a DVSC színeiben is szerzett tapasztalatot.
Tovább az összes átigazoláshoz