Ijesztő pillanatok az EL-ben: A szívéhez kapott a Juventus kapusa, sírva hagyta el a pályát - videó

Állítólag heves szívdobogás lépett fel Wojciech Szczesnynél a meccs közben. A Juventus bejelentette, hogy az első vizsgálat mindent rendben talált a kapusnál.
Nyikes Zoltán 2023. április 13., csütörtök 22:34
Állítólag heves szívdobogás lépett fel Wojciech Szczesnynél a meccs közben. A Juventus bejelentette, hogy az első vizsgálat mindent rendben talált a kapusnál.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. április 13., csütörtök 22:34

Ijesztő jelenetek játszódtak le Juventus-Sporting Európa Liga-negyeddöntő első félidejében. A 42. percben a hazaiak kapusa, Wojciech Szczesny szorult orvosi ellátásra, miután többször is megérintette a mellkasát, a csapattársak pedig azonnal sürgették az orvosi stábot, hogy jöjjenek segíteni.

Szczesny folyamatosan éber volt, miközben körbevette az egészségügyi személyzet, de nem tudta folytatni a játékot. A válogatott játékos a saját lábán hagyta el a pályát, a tekintete azonban nagyon aggódó volt és nem is bírta ki könnyek nélkül. A Sky Italia állítása szerint Szczesny nehezen kapott levegőt, ezért kellett lecserélni, ám a pontos diagnózis vélhetően csak a további orvosi vizsgálatokat követően lesz ismert.

A Goal Italia újságírója, Romeo Agresti már azt írja, hogy a kapusnál palpitáció, azaz heves szívdobogás lépett fel, majd közvetlenül a csere után a stadion orvosi központjában EKG-vizsgálatot végeztek el rajta, ahol mindent rendben találtak.

Nem sokkal később a Juventus is jelezte egy rövid Tweetben, hogy az első ellenőrzések mindent rendben találtak a kapusnál.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr
Még nem le álltak le az igazolásokkal
Lehetnek még érkezők és távozók is a sportigazgató elmondása szerint.
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Újpest
600 milliós csatár a küszöbön
Horvát sajtóhírek szerint közelebb került kiszemeltjéhez az Újpest, amely kivásárolná a Dinamo Zagreb játékosát. 
Tovább az összes átigazoláshoz