Fotó: molfehervarfc.hu

Így reagált Dárdai Palkó a Hertha-sportigazgató menesztésére

Talán nem annyira meglepő Dárdai Palkó reakciója Bobic elküldésének hírére, hiszen édesapjának is miatta kellett távoznia a Herthától.
admin 2023. február 3., péntek 10:50
Fotó: molfehervarfc.hu
Talán nem annyira meglepő Dárdai Palkó reakciója Bobic elküldésének hírére, hiszen édesapjának is miatta kellett távoznia a Herthától.
Szerző: admin 2023. február 3., péntek 10:50

Nem sokkal az Union Berlin elleni 2-0-ás vereséget követően jött a hír, hogy Fredi Bobicot kirúgták a Hertha BSC sportigazgatói posztjáról. A szakember 2021 júniusa óta töltötte be a pozíciót, ő felelt az igazolásokért és a csapatépítésért, ő volt, aki 2021 novemberében menesztette Dárdai Pált a vezetőedzői posztról.

A Berliner Kurier kiszúrta, hogy több volt Hertha-játékos is lájkolta azt a bizonyos posztot amiben a klub bejelentette Bobic menesztését. Úgy mint a jelenleg a Hellas Veronában kölcsönben játszó Deyovaisio Zeefuik, vagy az Udinese csapatában remeklő Lazar Samardzic. De a legnagyobb figyelmet a MOL Fehérvár FC-ben futballozó Dárdai Palkó lájkja kapta, akinek édesapjával való viszonya miatt sem lehet túl kedves a volt sportigazgató személye. A berlini portál azt is kiszúrta, hogy a Dárdai-család egyik közeli barátja, Bakalár László még a  hírt megerősítő bejegyzéshez is hozzászólt, ahol egyszerűen úgy fogalmazott: "Végre!"

Bobic mindössze 13 mérkőzés után küldte el Dárdait a berlini kispadról, aki akkor annyi pontot tudott szerezni a csapattal, mint a jelenlegi vezetőedző, Sandro Schwarz 18 meccs alatt.

Palkó két öccse, Márton (20) és Bence (17) jelenleg is a Hertha alkalmazásában állnak. Előbbi leginkább csak a kispadon kap helyet Schwarz irányítása alatt, míg utóbbi fontos játékos az U19-es csapatnál. A MOL Fehérvár FC középpályása 2021 januárjában tért haza Magyarországra, amikor még Michael Preetz volt a vezetőedző, azóta már túl van a magyar válogatottba való meghíváson is és rendszeresen játszik a Vidiben, korábban pedig többször is úgy nyilatkozott, hogy szeretne ismét Bundesliga-játékos lenni.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz