Fotó: Bayern FC Twitter

Hivatalos lett a nyár szupertranszfere: Harry Kane aláírt a Bayern Münchenhez - fotók, videó

A Tottenham angol csatára négy évre írt alá új klubjánál, a Bayern Münchennél, ahol a 9-es mezben játszik majd.
Budai László 2023. augusztus 12., szombat 10:27
Fotó: Bayern FC Twitter
A Tottenham angol csatára négy évre írt alá új klubjánál, a Bayern Münchennél, ahol a 9-es mezben játszik majd.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 12., szombat 10:27

Elsőként Harry Kane jelentette be közösségi médiás felületein, hogy 19 év után elhagyja a Tottenhamet. Ezt követően nem sokkal a csatár új klubja, a Bayern München is bejelentette a csapatváltást.

A német és az angol klub hosszú ideje egyezkedett a támadó végleges áráról, amely körülbelül 100 millió euró lehet. Kane a 9-es mezben játszik majd a bajoroknál és 2027-ig kötelezte el magát.

- Nagyon nehéz szavakba önteni, hogyan is búcsúzzam a klubtól, a szurkolóktól, akik olyan sokat tettek a karrieremért. Mindig a szívemben lesztek, köszönöm Tottenham, köszönöm Tottenham-szurkolók - mondta Kane, aki a Bayern oldalán pedig így nyilatkozott.

Nagyon boldog vagyok, hogy mostantól az FC Bayern játékosa lehetek. A Bayern a világ egyik legnagyobb klubja, én pedig mindig is azt mondtam, hogy pályafutásom során a legmagasabb szinten szeretnék játszani és bizonyítani. Ezt a klubot a győztes mentalitás határozza meg - nagyon jó érzés itt lenni.

Kane búcsúja

A Bayern bejelentése

A csapat új 9-ese

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz