Hirtelen halál: 4 meccs és 51 nap után kirúghatták az Újpest volt edzőjét

Szűk három év alatt ez már a harmadik csapata volt a vezetőedzőnek, akit sajtóhírek szerint máris menesztettek.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 21., hétfő 16:19
Szűk három év alatt ez már a harmadik csapata volt a vezetőedzőnek, akit sajtóhírek szerint máris menesztettek.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 21., hétfő 16:19

Gyorsan véget ért az idény Predrag Rogan számára a szerb élvonalbeli Zeleznicar Pancevo kispadján: a Maxbet Sport szerint a trénert máris menesztette a klubvezetőség azt követően, hogy a szakember irányítása mellett csapata zsinórban három vereséget is elszenvedett, így jelenleg 3 ponttal a tabella 13. helyét foglalja el.

A korábban Újpesten vezetőedzőként fél évet dolgozó Rogan 2020 decemberében távozott a liláktól, majd dolgozott a szintén szerb első osztályú FK Vozdovacnál, illetve az üzbég Dinamo Samarqandnál is, ám egyik helyen sem tartott sokáig a tevékenysége, igaz, mindkét klubnál többet élt meg, mint a pancsovai gárdánál, ahol összesen 51 nap jutott neki júliusi kinevezése óta...

A 49 éves szerbiai edző Újpesten 25 találkozót kapott, ezeken 11 győzelem, 6 döntetlen és 8 vereség volt a mérlege, majd a ZTE elleni győztes bajnoki meccs után, élő adásban jelentette be, hogy távozik a klubtól.

Olvastad már?
Így erősítenek az NB I-es csapatok a piaci hajrához közeledve - átigazolási körkép
Így állnak a magyar élvonal klubjai a nyári átigazolási időszakban az érkezők, a távozók és a jelöltek terén, a bajnoki rajt után. Körkép az eddig történtekről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
MTK/Fehérvár
Kovács Mátyás
A kék-fehérek 20 éves támadója szerződést hosszabbított klubjával, de egy évre a Vidihez került kölcsönben. A fehérváriaknak nem lesz opciójuk a végleges megvételére.
Tovább az összes átigazoláshoz