Hihetetlen jelenet: Megállt a szíve a játékosnak a pályán, újraélesztették és játszani akart - videó

Szombaton félbeszakadt a Cordoba és a Racing Ferrol spanyolországi harmadosztályú mérkőzése az első félidőben, miután a szerb Dragisa Gudelj szívmegállása miatt összeesett a pályán.
Csakfoci.hu 2023. március 27., hétfő 14:30
Szombaton félbeszakadt a Cordoba és a Racing Ferrol spanyolországi harmadosztályú mérkőzése az első félidőben, miután a szerb Dragisa Gudelj szívmegállása miatt összeesett a pályán.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 27., hétfő 14:30

A Cordoba és a Racing Ferrol 1-1-re állt, amikor Dragisa Gudelj az első félidő elején összeesett. Az orvosok a pályán újraélesztették a 25 éves balbekket. A hazaiak játékosa már eszméleténél volt, amikor 10 perc után mentőautóba tették és egy cordobai kórházba szállították.

A klub később közölte, hogy Gudelj állapota stabil, és az intenzív osztályon vizsgálják. Azt is közölték, hogy a védő már akkor vissza akart térni a mérkőzésre, amikor a mentőbe rakták. Az alábbi videón jól látszik, hogy erről többen is megpróbálják lebeszélni...

Gudelj a Sevilla szerb válogatott középpályásának, Nemanja Gudeljnek a testvére. Utóbbi üzent a Twitteren, öccséről egy jókedvű kórházi fotót posztolva:

"Szeretném kifejezni őszinte hálámat a saját és a családom nevében a sok melegségért és a Dragi állapota miatti aggodalomért" - írta a Sevilla középpályása. "A fivérem életben van, a szíve még mindig dobog, hála a Cordoba orvosi stábjának. A nehéz helyzet ellenére éreztük a kedvességüket, olyan gesztusokat tettek, amelyeket soha nem fogunk elfelejteni" - írta a 31 éves futballista.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Csákvár / Puskás Akadémia
Öt játékos is visszatér Felcsútra
Már Felcsúton kezdik meg a felkészülést a fiatal futballisták.
Szeged
Megvan az első érkező
A 21 éves támadó középpályás 3 évre kötelezte el magát az NB II-es klubhoz.
Puskás Akadémia
Változások a szakmai stábban
Honlapunk információi szerint Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője új asszisztens edzőkkel kezdheti meg a következő szezont.
Tovább az összes átigazoláshoz