Hihetetlen jelenet: Megállt a szíve a játékosnak a pályán, újraélesztették és játszani akart - videó

Szombaton félbeszakadt a Cordoba és a Racing Ferrol spanyolországi harmadosztályú mérkőzése az első félidőben, miután a szerb Dragisa Gudelj szívmegállása miatt összeesett a pályán.
Csakfoci.hu 2023. március 27., hétfő 14:30
Szombaton félbeszakadt a Cordoba és a Racing Ferrol spanyolországi harmadosztályú mérkőzése az első félidőben, miután a szerb Dragisa Gudelj szívmegállása miatt összeesett a pályán.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 27., hétfő 14:30

A Cordoba és a Racing Ferrol 1-1-re állt, amikor Dragisa Gudelj az első félidő elején összeesett. Az orvosok a pályán újraélesztették a 25 éves balbekket. A hazaiak játékosa már eszméleténél volt, amikor 10 perc után mentőautóba tették és egy cordobai kórházba szállították.

A klub később közölte, hogy Gudelj állapota stabil, és az intenzív osztályon vizsgálják. Azt is közölték, hogy a védő már akkor vissza akart térni a mérkőzésre, amikor a mentőbe rakták. Az alábbi videón jól látszik, hogy erről többen is megpróbálják lebeszélni...

Gudelj a Sevilla szerb válogatott középpályásának, Nemanja Gudeljnek a testvére. Utóbbi üzent a Twitteren, öccséről egy jókedvű kórházi fotót posztolva:

"Szeretném kifejezni őszinte hálámat a saját és a családom nevében a sok melegségért és a Dragi állapota miatti aggodalomért" - írta a Sevilla középpályása. "A fivérem életben van, a szíve még mindig dobog, hála a Cordoba orvosi stábjának. A nehéz helyzet ellenére éreztük a kedvességüket, olyan gesztusokat tettek, amelyeket soha nem fogunk elfelejteni" - írta a 31 éves futballista.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz