Fotó: vi.nl

Hiába a vb-selejtezők, angol és holland bajnokik a hétvége "tuti tippjei" között

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Nyikes Zoltán 2021. november 13., szombat 13:03
Fotó: vi.nl
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. november 13., szombat 13:03

A hétvégén a válogatottaké a főszerep, mi azonban maradunk a klubfutballnál. Az angol League I-ban szombaton délután az Ipswich az Oxfordot fogadja. Mindkét gárdának realitás lehet a play off. A házigazda igazi gólos csapat, így ezen a találkozón az overt favorizáljuk, amely 1.9 körül fizet.

Ugyancsak szombaton a holland II. vonalban az FC Eindhoven a Dordrechtet látja vendégül. A hazaiak két nyertes meccsel a hátuk mögött feljöttek a 6. helyre, otthonukban erősek. Az ellenfél noha győzött legutóbb, így is sereghajtó. 1.5 fölötti pénzt ér a H…

Maradunk Németalföldön: vasárnap este a feljutásra hajtó Excelsior az Almerével ütközik meg. Papíron nagyon sima hazainak tűnik a meccs, de a vendégekben szerintünk több van, mint amit eddig nyújtottak. Elsősorban támadásban jók a csapatok, így a G/G+over opcióra esett a választásunk, amely az irodáknál 1,8-szoros pénzt fizet.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új erőnléti edző
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, stábjából ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Ferencváros
Utazókeret
Sok fiatallal, több rutinos játékossal és visszatérőkkel is dolgozhat Pascal Jansen Bad Radkersburgban. Nincs az utazók között Iyinbor Patrick, aki az előző idényben Kecskeméten játszott kölcsönben.
Tovább az összes átigazoláshoz