Fotó: twitter.com/WHerthaner

Hertha: Haveri poénkodásnak indult, csigolyatörés lett belőle - Dárdai meglátogatta a szokatlan módon kórházba került főnökét

A levegőben felugorva, mellüket összeütve köszöntötte egymást a klubházban a Hertha elnöke és jogi igazgatója - az előbbi húzta a rövidebbet.
Nyikes Zoltán 2023. október 13., péntek 10:02
Fotó: twitter.com/WHerthaner
A levegőben felugorva, mellüket összeütve köszöntötte egymást a klubházban a Hertha elnöke és jogi igazgatója - az előbbi húzta a rövidebbet.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. október 13., péntek 10:02

Kórházba került a Hertha BSC elnöke, Kay Bernstein, miután balesetet szenvedett a klub székházában, erről ő maga számolt be a kórházi ágyáról bejelentkezve. Hogy pontosan mi történt, azt nem árulták el hivatalosan, de sajtóhírek szerint az ok eléggé furcsa.

- Balesetet szenvedtem, de a körülményekhez képest jól vagyok, és a legjobb ellátásban részesülök - írta a klubfőnök szerdán az X-en (korábban Twitter), és egy fotót tett közzé, amelyen Dárdai Pál vezetőedző és Andreas Neuendorf sportigazgató is ott áll az elnök ágya mellett.

A Bild azt írja, hogy Bernstein és a Hertha jogi és személyzeti igazgatója, Marcus Becker a székház folyosóján a levegőben felugorva, mellüket összeütve köszöntötte egymást, az elnök pedig a hátára esett és súlyos gerincsérülést szenvedett, három csigolyája is eltört - olvasható a welt.de portálon.

- Nagyon szerencsétlen baleset volt. Nagyon fáj. Erős fájdalomcsillapítót szedek - mondta Bernstein a Bildnek.

A Hertha bejelentette, hogy Bernstein a sérülése miatt nem tud részt venni a vasárnapi taggyűlésen a berlini vásárcsarnokban, de videóhíváson keresztül bejelentkezik majd.

Olvastad már?
Vignjevic megsúgta a szerbeknek, ki pótolhatja Orbánt az Eb-selejtezőn: "Ilyen információk jutottak el hozzám" - az Újpest edzője a magyar aduászról is beszélt
Nebojsa Vignjevic szerint a magyaroknak nehezebb lesz pótolni Willi Orbánt, mint a szerbeknek Dusan Vlahovicot. Az Újpest trénere 2-2-es végeredményt tippelt a szombati Eb-selejtezőre.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Elhagyhatja Amerikát
Franck Boli
Az FTC-től tavaly télen távozott, 4-szeres NB I-es bajnok Franck Bolival nem hosszabbít szerződést az MLS-ben szereplő Portland Timbers.
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Tovább az összes átigazoláshoz