Hatalmas botrány: Meg akartak bundázni egy vb-selejtezőt

Sajtótájékoztatót tartott a megkörnyékezett csapat.
Dudás Gábor 2016. szeptember 6., kedd 7:47
Sajtótájékoztatót tartott a megkörnyékezett csapat.
Szerző: Dudás Gábor 2016. szeptember 6., kedd 7:47

Szerdán, Vancouverben csap össze Kanada és El Salvador válogatottja világbajnoki selejtezőn.

A vendégek nemrég hivatalos sajtótájékoztatón jelentették be, hogy megpróbálták megvesztegetni őket a mérkőzés kapcsán: állításuk szerint honfitársuk, a korábbi klubelnök és üzletember, Ricardo Padilla kereste meg őket egy hondurasi személy megbízásából azzal, hogy vagy játszanak döntetlent, vagy kapjanak ki egy góllal, és hogy mindkét esetben percenként 30 amerikai dollár üti a markukat, ami az egész meccsre levetítve 2700 dollárt jelent. A megkeresésről hangfelvétel is készült, ezt meg is mutatták a salvadoriak a vancouveri sajtótájékoztatón.

A hondurasi megbízó amiatt aggódott, hogy ha Kanada nagy különbséggel győz, és eközben Honduras kikap Mexikótól, úgy hazája csapata lemarad a CONCACAF-zóna vb-selejtezőinek ötödik köréről.

Egy fordulóval a jelenlegi csoportkör vége előtt a 100 százalékos Mexikó már továbbjutó, Hondurasnak pedig három pont az előnye Kanada előtt. El Salvador nyeretlenül, két ponttal áll a csoport végén.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
A csakfoci.hu információi szerint nem Milos Kruscic irányítja a jövőben a lila-fehéreket. Jó eséllyel Nebojsa Vignjevic tér majd vissza a Megyeri útra.
Debreceni VSC
Matar Dieye
A DVSC 25 éves szenegáli csatára, Matar Dieye a 2023/2024-es szezont kölcsönben a finn KuPS-nél tölti. A támadó az NB I-ben egy mérkőzésen lépett pályára.
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Tovább az összes átigazoláshoz