Fotó: standard.co.uk

Három Eb-meccs a hétvége tutijai között

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Nyikes Zoltán 2021. június 12., szombat 8:41
Fotó: standard.co.uk
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata – intelligens elemzőrendszere segítségével – felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. június 12., szombat 8:41

Szombaton délután Svájc-Wales mérkőzést rendeznek az Európa-bajnokságon. A sárkányosok formája meglehetősen szeszélyes, nem úgy a helvéteké, akik sorozatban nyerték a mérkőzéseiket. Az az érzésünk, hogy ma érvényesül a papírforma, és a svájciak begyűjtik a három pontot, amely 2.15 körül mozog az irodáknál.

Ugyancsak szombaton csap össze a dán és a finn válogatott. A piros-fehéreket lényegesen erősebbnek érezzük, Pukkiék ráadásul gyenge formát mutattak a torna előtt. A dánok akár hendivel is győzhetnek 2-es feletti szorzóért.

Vasárnap este Hollandia Ukrajnával találkozik. A narancsosok kerete lényegesen mélyebb, még ha vannak is hiányzóik. A sárga-kékek a két felkészülési meccsüket magabiztosan hozták, és gólt sem kaptak – viszont ma komoly ellenféllel találkoznak. A H-ra adott 1,6-ban van érték.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Ferencváros
Serdar Dursun
A törökök szerint a Fradi érdeklődik Serdar Dursun iránt, a csakfoci.hu azonban úgy tudja, hogy a hír nem igaz.
Tovább az összes átigazoláshoz