Ha hétvége, akkor Olaszország: Mutatunk három "tuti tippet" ezekre a bajnokikra

Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Csakfoci Admin 2021. november 27., szombat 12:31
Ismét három meccsel támadjuk be a hétvégét. A www.tipplap.hu csapata - intelligens elemzőrendszere segítségével - felkészülten várja a találkozókat. Lássuk a triót!
Szerző: Csakfoci Admin 2021. november 27., szombat 12:31

Szombaton délután a Fiorentina az Empoli vendége lesz. A hazaiak kikaptak legutóbb Veronában, a violák viszont látványos mérkőzésen fosztották meg a Milant a veretlenségétől. Ma bizalmat szavazunk a vendégeknek, akik egyre jobb formát mutatnak - az odds 2-fölött jár, ebben bizony van érték!

Maradunk Itáliában. A Juve a hétközi BL-zakó után az Atalantát fogadja. Allegri együttese eddig szeszélyesen teljesít, a bergamóiak idegenben félelmetesek. Az az érzésünk, hogy 1.55 körüli szorzóért a gólváltást kell ezen a találkozón favorizálni!

Vasárnap délután 3-tól a Spetiával találkozik a Bologna. Mindkét együttes kikapott a hétvégén, a fekete-fehérek Bergamóban csúsztak bele egy 5-2-es zakóba, míg Mihajlovics fiai nem bírtak otthon a Velencével (0-1). A piros-kékek rendelkeznek erősebb kerettel, ugyanakkor a hazaiak a kiesés elől menekülnek. Az iksz benne van a pakliban, de azt is el tudjuk képzelni, hogy mindkét háló megzörren majd legalább egyszer, amely az irodáknál 1.6-szoros pénzt ér.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Raul Gustavo
A Csakfoci korábbi információjának megfelelően a Ferencváros bejelentette Raul Gustavo érkezését.
Mezőkövesd
Megvan a távozó légiós új csapata
Az NB I-ből kiesett Mezőkövesdtől távozó szenegáli-francia középpályás, Christian Gomis a thai élvonalban szereplő BG Pathum Unitedhez írt alá.
Újpest
Új edzők a stábban
Ahogyan a Csakfoci korábban jelezte, nem egyedül érkezett Bartosz Grzelak Fehérvárról, ugyanis Száraz Ádám erőnléti edző és Johan Sandahl asszisztensedző is Újpestre tette át a székhelyét a Viditől.
Tovább az összes átigazoláshoz