Fotó: facebook.com/SSV.Jeddeloh

Gyász: Halálra gázolta a vonat a részegen rollerező 19 éves játékost

A rollerező fiatal játékos véréből kimutatták az alkoholfogyasztást a rendőrkapitányságon, majd miután útjára engedték, megtörtént a tragédia.
Nyikes Zoltán 2023. január 10., kedd 13:52
Fotó: facebook.com/SSV.Jeddeloh
A rollerező fiatal játékos véréből kimutatták az alkoholfogyasztást a rendőrkapitányságon, majd miután útjára engedték, megtörtént a tragédia.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. január 10., kedd 13:52

A német Regionalligában, azaz a negyedosztályban szereplő SSV Jeddeloh II "megdöbbenéssel és mély megrendüléssel" reagált a védőtehetsége, Hannes Eckbauer haláláról szóló tragikus hírre. A játékos szombat este, mindössze 19 évesen halt meg egy balesetben.

Az express.de azt írja, a tehetséges labdarúgó a hajnali órákban egy elektromos rollerrel közlekedett, amikor megállították a rendőrök és vérvételre bevitték a rendőrkapitányságra. Eckbauernél 1,34 ezrelékes véralkoholszintet mutatott ki a vizsgálat, majd útjára engedték és ezt követően történt a tragikus baleset. A cikk szerint a játékost hajnali 5:45 óra körül gázolta halálra egy vonat, miközben vélhetően át akart kelni a síneken.

A rendőrség szerint a halálos balesetben öngyilkosságra vagy harmadik személy érintettségére utaló jelek nincsenek.

- Gyászoljuk és siratjuk azt a fiatalembert, akinek túl korán kellett távoznia tőlünk, és akit soha nem fogunk elfelejteni - írta hétfőn a Facebookon az SSV Jeddeloh.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz